RMM-Product-Page

SkyHi Prime

Productief

Een veelvoud aan volledig geïntegreerde functionaliteiten met bewezen technologie

Integratiemogelijkheden

Kant-en-klare integraties met bekende pakketten, denk maar aan Brio, Odoo en Adsolut

Powered by ALLOcloud

Gebruiksvriendelijk en efficiënt, een frisse wind in de traditionele telecommunicatiewereld

Verdeeld en geïnstalleerd door professioneel, gecertificeerde resellers

SkyHi Prime wordt uitsluitend verdeeld door gecertificeerde resellers die een opleiding genoten hebben en het systeem van A tot Z kennen. Zo zijn ze uitstekend geplaatst om u te begeleiden bij het opzetten van dit geavanceerd en veelzijdig systeem. Uiteraard biedt SkyHi Prime u tal van voordelen zoals massaal veel functionaliteit voor een supervoordelige prijs.
SkyHi belplan drag en drop

Drag & drop belplannen

Eenvoudig systeem, complexe belplannen


Met het drag & drop systeem kan u eenvoudig een belplan configureren. U kan dit zo complex maken als u wil door het grote aantal functionaliteiten te gebruiken. Denk dan maar aan wachtrijen, keuzemenu’s, kalenders, voicemails,…

Keuzemenu (IVR)

Met de IVR (druk 1 voor, druk 2 voor,...) stuurt u uw binnenkomende oproepen naar de juiste dienst. De beller hoort een welkomstboodschap en krijgt dan een keuzemenu. Één van de krachtigste functionaliteiten om uw telefonieverkeer in goede banen te leiden.

Kalender

De kalender kan gebruikt worden om op basis van eventnamen bepaalde acties te laten activeren. Zo kan u als in de kalender "GESLOTEN" staat alle oproepen laten doorschakelen naar de voicemail of bijvoorbeeld als er "VERLOF" staat alle bellers een boodschap laten horen.

Wachtrij

Uw beller krijgt een welkomstboodschap en aangename wachtmuziek in plaats van die vervelende overgangstoon. Uw telefonerende medewerker krijgt op zijn scherm te zien hoelang die beller in de wachtrij stond. Bellers die muziek horen in plaats van een overgangstoon blijven minstens dubbel zo lang aan de telefoon als het bij u wat drukker is.

Presence

Met deze configureerbare knop kan u uw aanwezigheid instellen. Deze knop kan gebruikt worden om uw belplan door te schakelen naar uw GSM, naar een collega of een extern nummer. Super handig om snel een doorschakeling aan of uit zetten.

Fax to mail

Net zoals de gele briefkaart heeft de fax zijn beste tijd gekend. Wij hebben hiervoor dé oplossing. Met de fax to mail functionaliteit ontvangt u uw faxen per mail in pdf en verstuurt u uw faxen via het overzichtelijke user portaal. Gedaan met papierverspilling!


Voicemail Gesprekken opnemen Universele apps ook in te stellen Gedocumenteerde API

Integraties

kant-en-klaar