IT Service & Support
Cloudhighway is een divisie van D&D Distribution, toonaangevende groothandel en ICT Service Provider.
Complete ICT dienstverlening aan KMO's

Cloudhighway biedt een one-stop shop oplossing om een hedendaagse KMO volledig te ondersteunen en ontzorgen op IT vlak. Dit doen we niet alleen, maar steeds in samenwerking met onze lokale partners.

Onze diensten en oplossingen

Cloud migratie

Op naar een veilige, snelle en betrouwbare ICT omgeving binnen de Microsoft Cloud. We bekijken uw huidige situatie en maken een vrijblijvend, op maat samengesteld voorstel met alle info.

Lokale infrastructuur

Toch nog een fysieke server, bij u terplekke (of in een datacenter)? Ook hier kunnen we voor instaan, samen met het opzetten en onderhouden van uw netwerk, inclusief firewall, switches, backup, PC's, printers,...

Moderne telefonie

Zeg vaarwel tegen die verouderde telefooncentrale en schakel over naar moderne VOIP telefonie in de cloud, al dan niet gekoppeld met Microsoft Teams voor een superieure Unified Communications ervaring.Partner samenwerkingsmodel

Als reseller kan u op verschillende manieren samenwerken met Cloudhighway.
U bepaalt zelf voor welke zaken u ons wenst in te schakelen: dit kan heel breed zijn (project van A tot Z), of net beperkt tot enkele specifieke onderdelen.


Sales & pre-sales

Een interessante prospect of bestaande klant op het oog waar u een project wenst voor te stellen? Onze specialisten staan paraat om u te vergezellen bij de gesprekken met uw klant. Zo kunnen we onder meer...
  • Samen een eerste kennismakingsgesprek doen bij de klant.
  • Instaan voor een audit om de bestaande situatie van de klant in kaart te brengen.
  • In onderling overleg een offerte opmaken, rekening houdend met uw commerciële voorkeuren.
  • Dit voorstel samen gaan voorstellen bij de klant.

Installatie, implementatie, migratie

Is de offerte goedgekeurd? Top!
U kan ons desgewenst inschakelen voor de praktische planning én uitvoering. We kunnen de technische implementatie en/of migratie samen uitvoeren, of indien u dit wenst kunnen onze experten dit ook alleen voor hun rekening nemen.
Wilt u ons enkel inschakelen voor bepaalde complexere onderdelen en de verdere afwerking zelf uitvoeren? Geen probleem!

Ondersteuning en opvolging achteraf

Indien gewenst kunnen we na de installatie ook instaan voor alle ondersteuning en opvolging daarna. We kunnen hierrond concrete afspraken maken: zorgt u zelf voor first-line ondersteuning, en schakelt u door naar Cloudhighway wanneer nodig? Neemt de eindklant een onderhoudsovereenkomst, zodat proactieve opvolging en gegarandeerde responstijden van kracht zijn?
Er zijn tal van mogelijkheden voor een vruchtbare win-win samenwerking op lange termijn. We bekijken graag samen wat de beste manier van werken is, om op het einde van de rit uw eindklant van de beste service te voorzien.


Onze formules

U kan als partner samenwerken met Cloudhighway en voor ondersteuning op de IT omgeving van uw eindklant op ons beroep doen. Hiervoor bieden we 3 vormen van samenwerking aan (dit kan verschillen van klant tot klant):
Break/Fix
Geen verbintenis

Lees meer
Proactief
Proactieve opvolging en tal van andere diensten
Lees meer
Managed
Gemoedsrust: een vast bedrag per maand voor alle support
Lees meer

Contacteer ons voor meer informatie