RMM-Product-Page

SkyHi Flex

Modern

Het portaal heeft een fantastische look & feel, SkyHi Flex kent hierin geen gelijke

Innovatief

De drag & drop interface maakt het gebruiksvriendelijk en gemakkelijk

Flexibel

SkyHi Flex is maandelijks opzegbaar en is volledig schaalbaar met uw bedrijf

SkyHi belplan drag en drop
DRAG & DROP

Een standaard belplan in minder dan 20 seconden

Surf op uw PC, tablet of smartphone naar het SkyHi Flex panel en pas uw belplan aan naar wens. Via een heel eenvoudig drag-and-drop systeem kan u instellen wat er precies moet gebeuren als er op een bepaald nummer binnen gebeld wordt; welkomstboodschap afspelen, keuzemenu, op geprogrammeerde tijdstippen een voicemailbox laten horen of gewoon simpelweg uw geconfigureerde toestellen laten rinkelen. Sleep de vakjes in de juiste volgorde. Kortom, makkelijk en gebruiksvriendelijk.

Keuzemenu (IVR)

Met de IVR (druk 1 voor, druk 2 voor,...) stuurt u uw binnenkomende oproepen naar de juiste dienst. De beller hoort een welkomstboodschap en krijgt dan een keuzemenu. Één van de krachtigste functionaliteiten om uw telefonieverkeer in goede banen te leiden.

Operator console

De operator console is een geweldige tool voor receptionisten, supervisors en andere operatoren om hen een duidelijk overzicht te geven wat er gebeurt met het telefonieverkeer binnen het bedrijf. Elke gebruiker kan zijn eigen console personaliseren en met behulp van widgets aanpassen de console naar zijn eigen voorkeur.

Wachtrij

Uw beller krijgt een welkomstboodschap en aangename wachtmuziek in plaats van die vervelende overgangstoon. Uw telefonerende medewerker krijgt op zijn scherm te zien hoelang die beller in de wachtrij stond. Bellers die muziek horen in plaats van een overgangstoon blijven minstens dubbel zo lang aan de telefoon als het bij u wat drukker is.

Omleidingen

De sneltoetsen van uw vast toestel kan u instellen om bijvoorbeeld met 1 druk op de knop alle inkomende oproepen door te schakelen naar de GSM of naar een permanentiedienst. In een handomdraai schakelt u alle oproepen bijvoorbeeld door naar uw voicemail.

Tijdsconditie

Op basis van de datum, periode, weekdagen of exact tijdstip het verkeer omleiden naar de GSM of voicemail is bij perfect mogelijk en het is daar bovenop ook nog eens gemakkelijk in te stellen. Verlof instellen voor een heel jaar of alle feestdagen voor altijd is met enkele klikken gebeurd.

Fax to mail

Net zoals de gele briefkaart heeft de fax zijn beste tijd gekend. Wij hebben hiervoor dé oplossing. Met de fax to mail functionaliteit ontvangt u uw faxen per mail in pdf en verstuurt u uw faxen via het overzichtelijke user portaal. Gedaan met papierverspilling!


Voicemail Gesprekken opnemen Gesprekken encrypteren
Universele apps ook in te stellen Gedocumenteerde API Panel beschikbaar in 8 talen

Interesse om deze oplossing te verdelen?

Contacteer ons voor meer informatie.