RMM-Product-Page

SkyHi Comfort

Intake & Installatie

Medewerkers komen ter plaatse om te installeren. De configuratie-expert begeleidt en adviseert u ondertussen omtrent de inkomende en uitgaande oproepen.

Configuratie & Monitoring

Stemopnames worden geverifieerd en professioneel ingesproken. De configuratie van uw Cloud centrale wordt voorbereid, alles wordt tot in de puntjes klaargestoomd tot oplevering.

Live!

Uw nieuwe toestellen zijn nu actief. Dit wil zeggen dat uw nummers zijn overgezet. Let`s go, geen verloren oproepen meer!

Ease of use
Ease of use

Eenvoudig beheersysteem​

Met de gebruiksvriendelijke Cloud Centrale behoudt u het volledige overzicht van uw toestellen en gesprekken.

24/7 support

Complete ontzorging

Met SkyHi Comfort staan we steeds voor u klaar. Ook in het weekend ontzorgen we uw telefoniebeheer volledig!

24/7 support

Keuzemenu (IVR)

Met de IVR (druk 1 voor, druk 2 voor,...) stuurt u uw binnenkomende oproepen naar de juiste dienst. De beller hoort een welkomstboodschap en krijgt dan een keuzemenu. Één van de krachtigste functionaliteiten om uw telefonieverkeer in goede banen te leiden.

Kalender

De kalender kan gebruikt worden om op basis van eventnamen bepaalde acties te laten activeren. Zo kan u als in de kalender "GESLOTEN" staat alle oproepen laten doorschakelen naar de voicemail of bijvoorbeeld als er "VERLOF" staat alle bellers een boodschap laten horen.

Wachtrij

Uw beller krijgt een welkomstboodschap en aangename wachtmuziek in plaats van die vervelende overgangstoon. Uw telefonerende medewerker krijgt op zijn scherm te zien hoelang die beller in de wachtrij stond. Bellers die muziek horen in plaats van een overgangstoon blijven minstens dubbel zo lang aan de telefoon als het bij u wat drukker is.

Presence

Met deze configureerbare knop kan u uw aanwezigheid instellen. Deze knop kan gebruikt worden om uw belplan door te schakelen naar uw GSM, naar een collega of een extern nummer. Super handig om snel een doorschakeling aan of uit zetten.

Fax to mail

Net zoals de gele briefkaart heeft de fax zijn beste tijd gekend. Wij hebben hiervoor dé oplossing. Met de fax to mail functionaliteit ontvangt u uw faxen per mail in pdf en verstuurt u uw faxen via het overzichtelijke user portaal. Gedaan met papierverspilling!

  • Voicemail
  • Gesprekken opnemen
  • Universele apps ook in te stellen
  • Gedocumenteerde API

Interesse om deze oplossing te verdelen?

Contacteer ons voor meer informatie.

Integraties