N-ABLE PASSPORTAL BLINK

Elimineer tickets voor het opnieuw instellen van wachtwoorden

Stel uw eindgebruikers in staat om hun wachtwoord in minder dan 60 seconden zelf te resetten met een handige mobiele selfservice-app

Vraag uw offerte Vraag een demonstratie Start een trial

Selfservice wachtwoord opnieuw instellen voor verloren of vergeten wachtwoorden

Reduceer wachtwoordreset-tickets

Verlaag de ondersteuningsbelasting en bespaar tijdverspilling van technici door uw klanten de mogelijkheid te bieden hun eigen wachtwoorden voor hun Windows-, Microsoft Active Directory-, Azure AD- of Microsoft 365-accounts te resetten vanaf hun mobiele telefoons.

Verhoog de uptime van gebruikers en verminder frustraties

Bespaar tijd, moeite en frustratie met een enkele klik in de console, of gebruikers nu hun eigen wachtwoord opnieuw instellen of nog steeds uw team bellen om het probleem op te lossen.

Beperk social engineering


Maak gebruik van apparaatinschrijving en biometrische toegangsverificatie voordat eindgebruikers hun wachtwoorden opnieuw instellen.VOORDELEN

Stop met het wensen van minder tickets voor wachtwoordherstel

RMM-Product-Page
MINDER VERZOEKEN VOOR HET RESETTEN VAN WACHTWOORDEN

Verhoog de efficiëntie van het MSP Tech Team

Hiermee kunnen gebruikers hun eigen wachtwoorden opnieuw instellen, wat betekent dat uw technici minder tijd hoeven te besteden aan het uitvoeren van alledaagse wachtwoordresets en meer tijd aan waardevolle taken - een overwinning voor efficiëntie en waarde.

Vraag uw offerte Vraag een demonstratie Start een trial
  • Verminder de uitvaltijd van de gebruiker
  • Identiteit verificatie
  • Hoe werkt het?
VERMINDER DE UITVALTIJD VAN DE GEBRUIKER

Help klanten om efficiënter en veiliger te worden

Stel klanten in staat om een hogere productiviteit te ervaren. Hun werknemers kunnen binnen enkele seconden weer aan de slag nadat een wachtwoord is vergeten of een gebruiker is buitengesloten - en het nieuwe wachtwoord kan veilig worden afgeleverd.

IDENTITEIT VERIFICATIE

Nooit meer raden wie een reset aanvraagt

Voorkom pogingen tot social engineering, zoals vervalste e-mailverzoeken of frauduleuze telefoontjes, met biometrische verificatie voorafgaand aan het initiëren van een wachtwoordresetverzoek.

HOE WERKT HET?

Wachtwoord opnieuw instellen voor Microsoft Active Directory, Azure AD, Microsoft 365, Windows

Indien uitgesloten, ontvangen gebruikers onmiddellijk een pushmelding. Het enige wat ze hoeven te doen is de Blink-app openen, zichzelf verifiëren met behulp van gezicht of touch-ID en vervolgens op de knop "Wachtwoord opnieuw instellen" klikken. Dit activeert een afteltimer van 60 seconden. Nadat de gebruiker een tijdelijk wachtwoord heeft ontvangen, moet hij bij het inloggen een nieuw wachtwoord kiezen.