N-ABLE PASPORTAAL SITE

Branded wachtwoordbeheer als een service

Bied klanten de mogelijkheid om veilig hun eigen wachtwoorden te beheren. Deel automatisch en veilig goedgekeurde wachtwoorden tussen uw bedrijf en klanten in comanaged IT-omgevingen.

Vraag uw offerte Vraag een demonstratie Start een trial

Eenvoudig te gebruiken wachtwoordbeheer voor uw klanten

Wachtwoord kluizen

Bied eindgebruikers een plek om zowel zakelijke als persoonlijke wachtwoorden veilig te centraliseren, en stel mappen in om hun wachtwoorden te ordenen en categoriseren.

Login-tool met één klik

Maak gemakkelijke toegang met één klik mogelijk, allemaal op één plek met sterke, automatisch gegenereerde wachtwoorden voor websites en cloudapplicaties.

Volledig rebranded

Onderscheid uzelf van uw concurrenten en versterk uw merk met elke gebruiker die u ondersteunt.


VOORDELEN

Breid het vertrouwde paspoortwachtwoordbeheer van N-Able uit naar uw klanten en eindgebruikers

RMM-Product-Page
ONDERWIJS OP RISICO

Creëer een veiligheidscultuur voor uw klanten

Help uw klanten het belang in te zien van het gebruik van sterke, regelmatig bijgewerkte wachtwoorden om hackers te dwarsbomen en te beschermen tegen inbreuken.

Vraag uw offerte Vraag een demonstratie Start een trial
  • Help gegevens beveiligen
  • Schakel de granulaire toegangscontrole in
  • Versterk uw waarde
  • Help naleving aan te tonen
HELP GEGEVENS BEVEILIGEN

Verhoog de hygiëne van wachtwoorden

Wapen uw klanten met versleuteling van militaire kwaliteit en verwerking van inloggegevens die gemakkelijk toegankelijk zijn via een mobiele app en browser-extensies voor browsers op basis van Chromium, zoals Google Chrome en Microsoft Edge, en Firefox.

SCHAKEL DE GRANULAIRE TOEGANGSCONTROLE IN

Beheer alle werknemers en gegevenstoegangsrechten

Bied uw klanten de tools om gedetailleerd toegang te verlenen tot websites, applicaties en gegevens, en maak het hen gemakkelijk om accounts te beëindigen wanneer werknemers het bedrijf verlaten.

VERSTERK UW WAARDE

Verhoog merkloyaliteit

Versterk uw waarde als vertrouwde IT-partner door Passportal Site te hernoemen met uw eigen logo en kleuren in de browserextensies en mobiele app en door uw eigen klantenservice-URL te creëren.

HELP NALEVING AAN TE TONEN

Schakel controle en rapportage in

Help klanten naleving aan te tonen met uitgebreide audit- en rapportagemogelijkheden en gedetailleerd toegangsbeheer voor gedeelde inloggegevens, zodat ze kunnen bewijzen wie toegang heeft tot welke wachtwoorden en wanneer deze voor het laatst zijn gewijzigd.