Uw e-mails, data, telefonie, applicaties en complete werkomgeving in de cloud - bij Microsoft, of via uw eigen private cloud oplossing.

Uw complete werkplek in de cloud, veilig en op maat

Kies waar u naartoe wil, of  laat ons u adviseren 

Volledig in de cloud Mijn eigen server

Schaalbaar

Plaats uw bedrijf in de cloud en uw omgeving groeit met u mee - naar boven of beneden - en de kost past zich aan.

Veilig

Beveiligd tegen hackers, encryptievirussen en andere beveiligingen. Liever uw data enkel fysiek in uw bedrijf? Geen probleem.

Op maat

We werken een oplossing uit voor uw bedrijf en bieden aan wat u nodig heeft. Niet meer en niet minder.

Public Cloud met Microsoft 365 en Azure Virtual Desktop

Plaats uw e-mail en data in de cloud met Microsoft 365, communiceer en vergader intern en extern via Teams en geef al uw medewerkers een uniform Windows 10 Pro bureaublad in de cloud, dat ze van eender welk apparaat en eender welke locatie kunnen benaderen. Zo zijn al uw applicaties altijd en overal beschikbaar. Gebruik Intune voor het beheer van uw apparaten en profiteer van diverse technologieën voor een prima beveiliging van uw data en applicaties.

Een public cloud omgeving gebaseerd op Microsoft 365 en (eventueel) Azure Virtual Desktop kan op maat worden samengesteld en verlost uw bedrijf van alle on-premise servers of storage systemen.

Bekijk de formules

Private Cloud met uw eigen server

Liever niet volledig in de Microsoft cloud? Geen probleem. Met onze private cloud oplossingen plaatsen we uw eigen server in een datacenter (of bij u terplekke indien u dat wenst).

We configureren uw server met Windows Remote Desktop Services, zodat uw medewerkers inloggen op een gezamenlijke omgeving met hun eigen bureaubladen, en hun data, emails en applicaties overal beschikbaar zijn. We voorzien een gespecialiseerde firewall en beveiligingssoftware om u niet bloot te stellen aan allerhande bedreigingen.

Liever geen grote up-front investering? Geen probleem, via onze financiële diensten kan uw server in leasing aangeboden worden.

Bekijk de formules

Of u nu Public Cloud of Private Cloud verkiest, we helpen u graag verder.

Dankzij ons uitgebreid partnernetwerk is er steeds een BusinessCloud.be partner in uw buurt. We zijn immers een Belgische speler en werken in nauw contact met onze lokale partners en klanten. We komen graag volledig vrijblijvend bij u langs voor een kennismakend gesprek met een tas koffie!

Hoe werken we?

Elke situatie is anders en elk bedrijf kan een gepersonaliseerde aanpak vereisen. In het algemeen onderscheiden we volgende stappen bij de opstart van een samenwerking:

Kennismaking & offerte

Na een eerste gesprek analyseren we wat de beste oplossing is voor uw bedrijf. Indien nodig voeren we eerst een audit uit om uw ICT dieper in kaart te brengen. Op basis van uw wensen en noden werken we een offerte en plan van aanpak uit.

Implementatie

Indien u akkoord gaat met onze offerte, plannen we in samenspraak de implementatie binnen uw bedrijf. We doen er alles aan om de hinder voor uw operationele zaken zo miniem mogelijk te houden. De engineers die uw implementatie uitvoeren, kennen uw bedrijf het beste op ICT vlak en zullen ook nadien ter uwer beschikking staan.

Onderhoud & ondersteuning

Na de implementatie wordt u aangemeld bij ons NOC (Network Operations Center) en volgt ons team uw ICT-plaatje continue op: loopt de backup naar behoren? Moeten er updates of patches worden geïnstalleerd? U wordt als het ware volledig ontzorgd op ICT-vlak. Heeft u een probleem of vraag? Uiteraard staat onze Servicedesk ter uwer beschikking, indien gewenst zelfs 24/7.

Contacteer ons voor een vrijblijvende babbel!

We komen graag eens langs voor een lekkere tas koffie. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.